«ΟΙ ΦΩΝΕΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ

Ο δίσκος που ένωσε 7 νέους ερμηνευτές μαζί με την Ασπασία Στρατηγού και το Δημήτρη Μπάση, υπό την επιμελητεία του Γιώργου Νταλάρα, κυκλοφορεί τώρα και σε βινύλιο, σε περιορισμένα αντίτυπα.«Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη», σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη, έδωσαν βήμα να αναδειχθούν  νέα και «καθαρά» πρόσωπα με ταλέντο στο τραγούδι μας, οι Θανάσης Ματζίλης, Βασίλης Προδρόμου, Δήμητρα Σταθοπούλου, Απόστολος Μόσιος, Θοδωρής Μέρμηγκας, Ανδρέας Λάφης & Δημήτρης Γακιόπουλος.

"Οι φωνές σ' αυτή την πόλη" και σε βινύλιο
«Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» και σε βινύλιο

12 καινούρια τραγούδια που ξεχώρισαν – τέσσερα από αυτά ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας – και απέσπασαν εγκωμιαστικά σχόλια, βρίσκοντας θερμή υποδοχή. Το ντουέτο «Μαλώνω την καρδιά» και το «Ένα σημάδι του Θεού» έχουν ήδη κατακτήσει τη δική τους θέση στις ραδιοφωνικές συχνότητες και στις καρδιές μας, ενώ και τα υπόλοιπα καθημερινά ξεπροβάλλουν δυναμικά και ανακαλύπτονται. «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» έρχονται ν’ αγκαλιάσουν κάθε γωνιά της, μαζί με τους ανθρώπους της. Ξορκίζουν το «γκρίζο», φέρνουν δροσιά κι ελπίδα!

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group. Μαζί ειδικό ένθετο με στίχους, φωτογραφίες, σημειώματα και πληροφορίες για τα τραγούδια και τους συντελεστές της έκδοσης.